Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Piekarz Niemcy

Candidate Profile in Polish
 
Piekarz cukiernik
44 lat
Wykształcenie: 1985-1988 Zasadnicza Szkoła Zawodowa o profilu Ciastkarz - Cukiernik zakończona dyplomem czeladniczym w Gorzowie Wlkp. Doświadczenie zawodowe: CUKIERNIA ŚNIEŻKA w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Cukiernik 2008-2014 KAMO s.c. w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Tapicer 2007-2008 MARS w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Sprzedawca 2000-2007 Firma Alex w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Właściciel 1995-2000 Auto-Myjnia SZANIEC w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Robotnik gospodarczy 1992-1995 Sklep RTV w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Sprzedawca 1990-1992 Cukiernia MOCCA w Gorzowie Wlkp. Stanowisko pracy: Cukiernik 1985-1990 Zdobyta wiedza praktyczna: Wiedza z zakresu produkcji wyrobów cukierniczych zdobyta podczas pracy w ww. cukierniach na stanowisku Cukiernika. Znajomość tajników produkcji:  ciasta drożdżowego w postaci: bułek nadziewanych serem, makiem i różnymi owocami; pączków; bułek półfrancuskich, makowców; strucla oraz babek drożdżowych.  ciasta francuskiego w postaci: rożków z serem; koperty z owocami; rogalików z jabłkiem, fornetek z serem; paluszków z cukrem, solą i sezamem oraz blatów francuskich.  ciasta kruchego w postaci: ciastka kruche z cukrem; karolinki; ciastka orzechowe; muszelki; gwiazdki i blaty kruche.  serników: śmietankowych; z kruszonką kakaową; z rodzynkami; z brzoskwiniami oraz sernik amerykański.  jabłeczników; babek oraz pozostałych wyrobów deserowych. Posiadane inne umiejętności w zakresie produkcji cukierniczej:  umiejętność kierowania zespołem pracowników.  umiejętność nadzorowania pracowników m.in. w zakresie higieny pracy.  umiejętność oceny jakości wyrobów cukierniczych.  umiejętność obsługi maszyn cukierniczych. Inne umiejętności: Doskonała organizacja pracy, punktualność, obowiązkowość, systematyczność, uczciwość, dbałość o wizerunek firmy oraz chęć stałego doskonalenia swojego warsztatu pracy. DODATKOWE UMIEJĘTNOŚCI I UPRAWNIENIA: Prawo jazdy kat. B (samochód osobowy oraz BUS) Obsługa komputera (użytkownik internetu, MS Office) Profesjonalne czyszczenie tapicerki samochodowej Umiejętność pracy w zespole Obsługa kasy fiskalnej Odporność na stres Komunikatywność Samodzielność Hobby i zainteresowania: Książki o tematyce z zakresu psychologii, zdrowia, odżywiania i rozwoju osobistego. Wycieczki rowerowe i górskie. Motoryzacja i żużel. Wędkarstwo. „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)” Aleksander Towalski


Preferowane miejsce pracy: Niemcy  
Numer klienta: 38506
Wiek: 44
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy: cukiernik
Preferowany rodzaj pracy: Praca fizyczna
Preferowany stanowisko pracy: Piekarz
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 1 - Basic
Prawo jazdy: A, B
Licencja na wózki widłowe: Nie

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)