|
Filetowanie ryb
45 lat
Wykształcenie gastronomiczne, przeszło dwadzieścia lat praktyki w posługiwaniu się nożem, w tym dwa lata to praca w przetworstwie łososia -firma" Global Food" Gdynia. Profesjonalne umiejętności filetowania łososia. Umiejętność filetowania dorsza. Podczas naboru pracowników w dniu próbnym, zgłosiło się dwanaście osób na test praktyczny, z czego dwóch z poza branży,reszta to zawodowi fileciarze którym po niespełna dwudziestu minutach podziękowano za przybycie, pozostawiając tylko dwie osoby.Myśle jest to dość wymowny fragment, być może nie skromny,ale cóż znam swoje zdolności.
|
Preferowane miejsce pracy:
Norwegia
|
Numer klienta: 25689 |
Wiek: 45
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Praca fizyczna
Preferowany stanowisko pracy: Filetowanie ryb
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie
|
|
|
|
|