Kucharz
24 lat
Kwiecień 2013 – 2013 : Prowadzę sprzedaż oraz produkcje wyrobów gastronomicznych.
Maj 2012 – Grudzień 2012 : Kucharz w restauracji „The Mexican” w Sopocie na ul. Bohaterów Monte Casino.
Luty 2012 – Maj 2012 : Pracownik rozbiórki drobiu w przetwórni „Jallyny A.S” w Norwegii ms. Storen.
Grudzień 2010 – Luty 2012 : Kucharz w restauracji „Polski Smak” w Gdyni na ul.10 lutego.
Październik 2008 – Grudzień 2010 : Pizzerman w pizzerii „Bazylia”
Wcześniejszą praktykę zdobywałem pracując w sezonowych barach oraz knajpach nad morzem Bałtyckim.
|
Preferowane miejsce pracy:
Norwegia
|
Numer klienta: 35307 |
Wiek: 24
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Kucharz
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie
|