Sous Chef Anglia
(OFERTA NR 266)
|
|
|
|
OPIS
Praca w hotelowej restauracji. Zarządzanie kuchnią podczas nieobecności szefa kuchni. Gotowanie i przygotowywanie posiłków dla dużej liczby osób. Utrzymywanie stanowiska pracy w czystości i porządku. Inne, wymagane prace w kuchni. Praca w zespole.
|
WARUNKI
|
|
Stanowisko: |
Sous Chef
|
|
Kraj: |
Anglia |
|
Nr oferty: |
266 |
Długość kontraktu:
|
Minimum 12 miesięcy
|
|
Wynagrodzenie brutto:
|
£22.000 rocznie
|
|
Tygodniowy czas pracy:
|
Zagwarantowane około 40 godzin pracy w tygodniu
|
|
Zakwaterowanie:
|
Zapewnione przez pracodawcę, na koszt pracownika: £35 tygodniowo
|
|
Wyżywienie:
|
Zapewnione i opłacone przez pracodawcę!
|
|
Rozpoczęcie pracy:
|
OFERTA ZAMKNIĘTA
|
|
Informacje dodatkowe:
|
brak danych
|
|
WYMAGANIA
|
Doświadczenie zawodowe:
|
Kilkuletnie doświadczenie w pracy na stanowisku Sous Chef
|
|
Wykształcenie:
|
Mile widziane kierunkowe (lecz nie konieczne)
|
|
Język:
|
Komunikatywna znajomość j. angielskiego
|
|
Wymagania dodatkowe:
|
brak danych
|
|
|
Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
i złóż sowoją apliację
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
|
|
|