Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Biotechnolog Norwegia

Candidate Profile in Polish
 
Biotechnolog biotechnologia, przemysł spożywczy/kosmetyczny
25 lat
Znajomość technologii i analizy żywności; technik analizy chemicznej, technik chromatograficznych (HPLC, GC) i spektrofotometrycznych, metod mikrobiologicznych i biochemicznych, umiejętność przeprowadzania reakcji PCR, wykonywania elektroforezy oraz podstawowych technik inżynierii genetycznej. Umiejętność prowadzenia hodowli komórkowych i pracy na nich. W ramach badań do pracy magisterskiej przeprowadzałam badania obejmujące określenie poziomu aktywności przeciwutleniającej za pomocą technik spektrofotometrycznych oraz oznaczenia jakościowe i ilościowe związków fenolowych za pomocą techniki HPLC soków z jagody kamczackiej (Lonicera caerulea L.). Wykształcenie: 10.2006 – 12.2011 Politechnika Gdańska: Wydział Chemiczny; kierunek Biotechnologia; specjalizacja Technologia, Biotechnologia i Analiza Żywności (ukończona z wynikiem bardzo dobrym; tytuł magister inżynier). 09.2003–04.2006 VI Liceum Ogólnokształcące im. Wacława Sierpińskiego w Gdyni, profil matematyczno-fizyczny (ukończone z wyróżnieniem). Doświadczenie zawodowe: 01.09.-01.12.2011 Université Joseph Fourier, Grenoble, Francja: Staż w ramach studenckiego programu Erasmus w laboratorium NanoBio. Produkcja, oczyszczanie oraz badanie aktywności i kinetyki białka. 19.07.-13.08.2010r. Z.P.C. Bałtyk Sp. z o. o. Gdańsk, Polska: Letnia praktyka studencka, zapoznanie się z technologią wyrobu czekolady i produktów czekoladowych.


Preferowane miejsce pracy: Norwegia  
Numer klienta: 13091
Wiek: 25
Płeć: Kobieta
Inne stanowisko pracy: biotechnologia, przemysł spożywczy/kosmetyczny
Preferowany rodzaj pracy: Praca umysłowa
Preferowany stanowisko pracy: Biotechnolog
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)