Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Rzeźnik/wykrawacz Norwegia

Candidate Profile in Polish
 
Rzeźnik/wykrawacz ubojowiec
39 lat
Po szkole mięsnej otrzymałem prace w Sokołowskich Zakładach Mięsnych, pracowałem tam przez osiem lat na produkcji.Po ośmiu latach z Sokołowa wyprowadziłem się do Warszawy. Chcąc się rozwijać i zdobywać doświadczenie w branży mięsnej w 2000 roku rozpocząłem prace w hipermarkecie Carrefour w Warszawie i podjąłem prace na stanowisku rzeźnik. Do obowiązków moich należał m.in. rozbiór półtusz, szynek, łopatek wieprzowych, rozbiór przodów i zadów wołowych na wisząco oraz rozbiór. cielęciny i jagnięciny. Również przygotowywałem towar do sprzedaży detalicznej. Przez pół roku pracowałem jednocześnie w Carrefour i Tesco. Następnie rozpocząłem w 2001 roku pracę w Tesco Sp. z o.o. Hipermarket w Warszawie. Zakres obowiązków, dotyczył rozbioru elementów mięsnych jak w Carrefour tylko że w Tesco przygotowywałem dodatkowo kiełbasy i towar na grill. Po trzech latach pracy w Tesco czyli w 2004 roku zostałem brygadzistą a później awansowałem i pełniłem obowiązki kierownika działu. Na początku lipca 2005 roku, wyjechałem do pracy w Anglii. Pracowałem tam na linii ubojowej. Praca moja, polegała na wyciąganiu ośrodków ( płuca, wątroba, ozory ), wyrywanie sadła, przecinanie całych świń na pół dużą piłą podwieszaną wzdłuż kręgosłupa, nacinanie głów, jednocześnie policzków usuwanie gruczołów i nacinanie nóżek, odcinanie nerek, przepony, ogonków. Dzienny ubój wynosił od 2500 do 4000 sztuk świń codziennie. Na rozbiorze zasadniczym układałem świnie na taśmę które spadały z linii tak aby łatwo można było odciąć tylną nogę. Także odcinałem małą piłą podwieszaną kość grzbietową kręgosłupa tak aby łatwo można było odciąć żeberka. Linia była bardzo szybka. Żeberka ścinałem krótkim nożem około 130 szt na godzinę W ramach nadgodzin trybowaliśmy szynki i łopatki.


Preferowane miejsce pracy: Norwegia  
Numer klienta: 40610
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy: ubojowiec
Preferowany rodzaj pracy: Praca fizyczna
Preferowany stanowisko pracy: Rzeźnik/wykrawacz
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Tak

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)