Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Szef kuchni Anglia

Candidate Profile in Polish
 
Szef kuchni  CHEF DE PARTIE
36 lat
I'M WORKING AT MOVENPICK HOTEL KUWAIT US A CHEF DE PARTIE FOR THREE YEARS NOW TOTAL YEARS ON MOVENPICK SIX YEARS I HAVE 13 YEARS IN HOTEL INDUSTRY I’m passionate and dynamic kitchen professional with pride good ability to deliver extraordinary Level of customer services and provide creative solutions to the guests. -As a chef de parties my responsibility to take care of the daily food preparation and duties -To meet the set of standard and qualities whereby role will include key responsibility of kitchen -To Support the sous chef in the daily operation and work -To Work according to the menu specifications by the chef -To Keep work area at all times in hygienic condition according to the rules set of the Hotel -To Control food stock and food cost in my section -To Prepare the daily mis-en-place and food production in different section in kitchen -To follow the instruction and recommendations from the immediate superior to reach the tasks -To ensure the highest standard and consistent quality in the daily preparation -To keep up to date with new products recipes and preparation techniques -Instruct and lead subordinate through their daily requirement in food preparation -To actively to take part in the set-up of buffet and special function -To coordinate and participate with other section of requirement


Preferowane miejsce pracy: Anglia  
Numer klienta: 43497
Wiek: 36
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy: CHEF DE PARTIE
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Szef kuchni
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 5 - Advanced
Prawo jazdy: C
Licencja na wózki widłowe: Tak

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)