Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granicą
(strona główna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we Włoszech


Praca w Belgii


Jobs in Canada

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracowników:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umysłowa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umysłowi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Inne:

Domy
na sprzedaż


Działki Jamno

Regulamin zamieszczania płatnych ogłoszeń

Oferty archiwalne

Imperial - praca za granicą

Szef kuchni (head chef) Irlandia Północna


(OFERTA NR 466)
OPIS


Praca na stanowisku szefa kuchni w restauracji hotelowej w Ballycastle, Irlandii Północnej. Oferta skierowana jest do szefów kuchni aktualnie pracujących w 3 lub 4-gwiazdkowym hotelu, lub w ruchliwej restauracji typu Bistro.

Guests would eat a set menu of starter – main course – dessert which is prepared and cooked using the ‘cook-chill’ system and re heated in the Rationale ovens with everything served on the plate as opposed to silver service OR buffet service. In the main summer months from May through to September we would serve on average of 300 main meals each evening between the Bistro and Restaurant, plus 100 breakfasts, 200 lunches and various snacks in the coffee shop. In Winter months (November to February) this would drop to an average of 35 breakfasts, 40 lunches and 60 dinners per day with most business at the weekends.

Godziny pracy to przeważanie 5 dni w tygodniu + 2 dni wolnego. Ilość godzin i dni może ulec zmianie w sezonie, wówczas praca może być odbywać się w systemie 6 dni w tygodniu i 1 dzień wolny. Gwarantowany. Płatny urlop płatny 25 dni w roku. Atrakcyjne wynagrodzenie w przedziale £30 000 - £35 000 w zależności od doświadczenia.

Pracodawca oferuje szeroki wybór tradycyjnych dań kuchni lokalnej oraz tradycyjnych, popularnych na całej Irlandii, w podobnych restauracjach i bistro (steki, hamburgery, grillowany kurczak, sałatki, fish&chips), jak również sezonowe owoce morza oraz dania mięsne. Hotel organizuje wesela i wieczory taneczne (średnia liczba osób 150 - jednak niektóre wydarzenia gromadzą nawet 300 gości na kolacji).

Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę (2-pokojowy apartament - koszt £375/miesięcznie, pokój dwuosobowy w domu kosztuje średnio £280/miesięcznie). Możliwość uzyskania pracy dla partnera/partnerki (szczegóły omawiane są podczas rozmów kwalifikacyjnych).

Wymagania:
- 2/3 lata doświadczenia pracy jako Head Chef (szef kuchni) lub 5/6 lat doświadczenia jako Sous Chef, ogólne doświadczenie w codziennej pracy na kuchni,
- doświadczenie w składaniu zamówień na żywność, współpraca z firmami spożywczymi,
- umiejętność zarządzanie personelem, rekrutacji kucharzy,
- doskonałe umiejętności kucharskie,
- doskonałe umiejętności komunikacyjne,
- skuteczne zarządzanie zapasami,
- doskonałe umiejętności organizacyjne,
- dobra znajomość nowoczesnych potraw sezonowych,
- znajomość zasad higieny i BHP,
- umiejętność sporządzania menu,
- gotowość do pracy w rożnych godzinach.





WARUNKI


Stanowisko: Szef kuchni (head chef)
Kraj: Irlandia Północna, Ballycastle
Nr oferty: 466
Długość kontraktu: Kontrakt długoterminowy.
Wynagrodzenie brutto: £30 000/rok - £35 000/rok
Tygodniowy czas pracy: Praca na pełny etat.
Zakwaterowanie: Zapewnione przez pracodawcę (2-pokojowy apartament - koszt £375/miesięcznie, pokój dwuosobowy w domu kosztuje średnio £280/miesięcznie).
Wyżywienie: Zapewnione i opłacone przez pracodawcę!
Rozpoczęcie pracy: OFERTA ZAMKNIĘTA
Informacje dodatkowe: brak danych
WYMAGANIA


Doświadczenie zawodowe: Podstawowy wymóg to 2/3 lata doświadczenia pracy jako Head Chef (szef kuchni) lub 5/6 lat doświadczenia jako Sous Chef
Wykształcenie: Nie wymagane.
Język: Język angielski przynajmniej na poziomie komunikatywnym w mowie i piśmie.
Wymagania dodatkowe: Wymienione w ofercie.




Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA

i złóż sowoją apliację

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA











KATEGORIE PRACY