Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granicą
(strona główna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we Włoszech


Praca w Belgii


Jobs in Canada

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracowników:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umysłowa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umysłowi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Inne:

Domy
na sprzedaż


Działki Jamno

Regulamin zamieszczania płatnych ogłoszeń

Oferty archiwalne

Imperial - praca za granicą

Sauce chef i chef de partie Anglia


(OFERTA NR 117)
OPIS


Praca w trzygwiazdkowym hotelu w okolicach Bristol





WARUNKI


Stanowisko: Sauce chef i chef de partie
Kraj: Anglia
Nr oferty: 117
Długość kontraktu: Minimum 12 miesięcy
Wynagrodzenie brutto: sauce chef: 17 000GBP rocznie; chef de partie: 14 000GBP rocznie
Tygodniowy czas pracy: ok. 40 godz.
Zakwaterowanie: Zorganizowane przez pracodawcę. Koszt zakwaterowania ok. 25GBP tygodniowo (dwie osoby w pokoju),30GBP (jedna osoba w pokoju)
Wyżywienie: we własnym zakresie
Rozpoczęcie pracy: OFERTA ZAMKNIĘTA
Informacje dodatkowe:
WYMAGANIA


Doświadczenie zawodowe: - doświadczenie w pracy jako kucharz.
Wykształcenie: mile widziane- kierunkowe
Język: przynajmniej podstawową znajomość j. angielskiego
Wymagania dodatkowe: brak danych




Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA

i złóż sowoją apliację

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA











KATEGORIE PRACY